Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica este „paralel” cu energia

Am citit propunerile Ministerului Energiei pentru Consiliul de Supraveghere al SC Hidroelectrica SA şi am rămas mut! Din păcate, încă nu conștientizăm că, în anumite domenii, avem nevoie de oameni cu reală experienţă.

Este inacceptabil să numeşti persoane fără nicio pregătire pe energie la această companie de top. Nu am nimic cu cei propuşi, probabil că sunt foarte bine pregătiţi pe sectorul în care activează, dar aici discutăm despre o companie care va fi listată la bursă, sper că şi la Bucureşti şi la Londra, de o companie extrem de importantă pentru economia României.

Este adevărat că sunt presiuni de la partide, dar, în acest caz, trebuie ca preşedinţii de partide şi ministrul să înţeleagă că, fără profesionişti, pui în pericol activitatea acestei companii.

Îl rog public pe dl. Ministru să revină asupra numirii acestui Consiliu de Supraveghere şi să propună alte persoane, chiar din cadrul partidelor, dar să fie specialişti în domeniul energiei. Partidele au aceşti oameni. Trebuie doar să-i pună în valoare.

Altfel vom compromite ceea ce cu greu s-a realizat la această companie în ultimii ani.

Explore posts in the same categories: Semnal de alarma

Etichete: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un comentariu