PSD Brasov sanctioneaza comportamentul lui George Scripcaru

În urma declaraţiilor recente făcute de primarul Braşovului, prin care îşi arogă toate meritele pentru finalizarea proiectului privind organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret 2020, Organizaţia PSD Braşov sancţionează atitudinea lui George Scripcaru şi îi pune în vedere faptul că va înceta orice tip de colaborare la nivel local. Mai jos anunţul Organizaţiei Judeţene PSD Braşov.

Cu foarte mult tupeu şi ipocrizie, George Scripcaru a anunţat că a reuşit să finalizeze proiectul Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret 2020.

În toată declaraţia de bravadă, Scripcaru nu a făcut efortul să precizeze că de realizarea acestui eveniment s-a ocupat în fapt fostul viceprimar PSD, Răzvan Popa. Acesta a fost cel care a făcut toate pregătirile şi a discutat cu toate instituţiile abilitate.

Dosarul de candidatură trebuia depus până în data de 17 iunie la Comitetul Olimpic Internaţional. În 5 iunie a avut loc şedinţa Consiliului Local în care a fost schimbat viceprimarul PSD, Răzvan Popa, cel care a avut în atribuţii acest proiect.

În 12 iunie Scripcaru a fost la Guvern de unde a obţinut o scrisoare de garanţie generală, semnată de primul ministru Victor Ponta prin care Guvernul îşi asumă toate obligaţiile legate de acest eveniment.

Fără nicio ruşine, George Scripcaru a dat apoi fuga la presă şi a anunţat că el este cel care a făcut toate demersurile pentru acest eveniment şi, lipsit de orice fair play, a insistat pe faptul că schimbarea viceprimarului PSD nu a influenţat cu nimic decizia Guvernului.

În loc să aprecieze gestul pe care Guvernul l-a făcut neţinând seama de apartenenţe politice şi ajutând la sporirea şanselor pentru ca Braşovul să devină organizator, Scripcaru îşi atribuie toate meritele. Decizia Guvernului ar fi trebuit să fie o lecţie pentru Scripcaru privind modul de a acţiona în beneficiul oamenilor şi nu al intereselor de partid aşa cum se întâmplă de ani de zile la PDL.

Singurul argument al lui Scripcaru pentru schimbarea lui Răzvan Popa, viceprimarul PSD, a fost că “acestea sunt jocurile politice”. Deci pe George Scripcaru nu l-au interesat reuşitele administrative ale viceprimarului, a vrut doar să-şi numească un alt viceprimar, de la PPDD, care să fie paravan pentru interesele şi jocurile lui politice, care să tacă şi să facă doar ce i se spune, să nu iasă din cuvântul lui. A vrut un viceprimar care să nu aibă iniţiativă, să nu-l critice şi să stea în permanenţă cu capul plecat.

În aceste condiţii, PSD Braşov cere tuturor instituţiilor, oamenilor de afaceri, politicienilor să înceteze orice tip de colaborare directă cu un primar preocupat doar de imaginea sa şi de a-şi păstra supremaţia în Braşov. În acelaşi timp, facem un apel public şi îi cerem lui George Scripcaru să renunţe la atitudinea de baron local care vrea să controleze tot ce mişcă în oraş. Braşovul nu este moşia lui!

Mai mult, Scripcaru, şef peste PNL şi PDL în Consiliul Local, nu trebuie să uite că 30% dintre braşoveni au votat cu Alianţa PSD-UNPR-PC, iar PDL a luat 15% din voturi. Nu mai vorbim de faptul că PNL a obţinut doar 8% în municipiul Braşov. În plus, Scripcaru a fost aproape să piardă Primăria Braşov, în 2012, în faţa candidatului PSD.

PSD Braşov anunţă faptul că va demara o campanie de strângere de semnături împotriva demiterii viceprimarului PSD, Răzvan Popa, pentru a-i demonstra încă o dată lui Scripcaru care este dorinţa braşovenilor şi cum doresc să fie reprezentaţi.

Reclame
Explore posts in the same categories: Brasov

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: