Comunicarea pe listarea Romgaz la Bursa din Londra a fost nominalizata la PR Sabre Awards

Anul trecut, echipa Departamentului pentru Energie, a gestionat trei proiecte importante – listările Transgaz, Nuclearelectrica şi Romgaz.

Romgaz a adus un element de noutate, atât pentru Guvern, cât şi pentru investitori. Listarea la Bursa de la Londra este o premieră pentru o companie de stat din România, iar rezultatele obţinute atât la Londra, cât şi la Bucureşti, confirmă potenţialul companiei, fiind un pariu câştigat.

Astăzi, a fost anunţată lista proiectelor finaliste la competiţia internaţională SABRE Awards, iar campania de comunicare „Romgaz, prima companie de stat din România listată pe Bursa din Londra” a fost inclusă în această listă, la categoria „Agenţii guvernamentale”.

Listarea Romgaz rămâne un moment de referinţă pentru România. Guvernul a valorificat potenţialul Romgaz, mizând pe elemente cheie precum profilul companiei, stabilitatea economică şi politică a pieţei locale şi angajamentul autorităţilor de a deschide companiile de stat către capitalul privat. Cu toţii am avut încredere în acest proiect şi sunt convins că vom vorbi despre rezultate similare şi în cazul viitoarelor listări.

Londra

Campania de comunicare „Romgaz, prima companie de stat din România listată pe Bursa din Londra”, a fost derulată, în 2013, de Departamentul pentru Energie, aflat în coordonarea Ministerului Economiei.

Competiţia internaţională SABRE Awards (Superior Achievement in Branding and Reputation) premiază campaniile de relaţii publice, înregistrând în acest an 2.400 de aplicaţii din peste 40 de pieţe. La categoria ,,Agenţii guvernamentale”, lista proiectelor finaliste include: Check the Money – The Swedish Central Bank with Prime; Dementia Awareness: „Have the conversation” – The Norwegian Directorate of Health with Burson-Marsteller Oslo; The Launch of the New Official Dietary Guidelines in Denmark – The Ministry of Food, Agriculture and Fisheries with Mannov; „Morocco, More Business” – Moroccan Investment Development Agency (AMDI) with Marco de Comunicación S.L.; Romgaz, the First Romanian State Company Listed on the London Stock Exchange – Department for Energy (Romania) with Department for Energy

http://holmesreport.com/news-info/14771/Holmes-Report-Announces-Finalists-For-EMEA-Region-SABREs.aspx

Reclame
Explore posts in the same categories: Fără categorie

Etichete: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 comentarii pe “Comunicarea pe listarea Romgaz la Bursa din Londra a fost nominalizata la PR Sabre Awards”

 1. Reni Says:

  Comunicarea pertinenta a fost unul din elementele cheie ale succesului acestor listari, a sadit incredere si predictibilitate, a legat istoricul companiilor de viitorul lor in piata europeana.
  Esential, insa, a fost vointa politica de a face aceste listari in modul in care au fost realizate.
  Listari ce au avut ca scop diversificarea actionariatului, expresia corporativa a unei vointe de grup interesata la nivel national si international prin actionari ca aceste companii sa prospere si sa se dezvolte…o cale matura in raport cu cea a investitorilor strategici.
  In cazul societatilor nationale cu caracter strategic a fost o decizie corecta in raport cu interesul national al Romaniei crescand numarul de „ochi” in sensul bun asupra companiilor si evitandu-se jocul monopolist al unor puteri regionale sau europene

 2. Reni Says:

  Extras din interviul acordat de Dl. Ministru Constantin Nita portalului de stiri amosnews

  http://www.amosnews.ro/constantin-nita-am-luat-decizia-de-amanare-pana-2018-platii-certificatelor-verzi-2014-04-03

  „Chiar dacă companiile sunt private, ele trebuie să găsească în Ministerul Economiei un sprijin, pentru a ieşi afară şi a avea curaj să pătrundă pe diverse pieţe. Şi am de gând să fac un compartiment de exporturi complexe şi licitaţii pentru că nimeni nu se mai ocupă de lucrul acesta. Dar, preluarea anumitor licitaţii internaţionale de pe diverse pieţe şi discutarea lor cu industriaşii români, cred că e un lucru pe care trebuie să-l facă Ministerul Economiei. Mai mult, trebuie să sprijine prin garanţii acordate de către bănci etc”.

  Aceasta atitudine proactiva era asteptata de mediul economic romanesc la Ministerul Economiei


 3. Mare lucru despre experienta si pregatirea lui, nu stim, caci Dinischiotu nu are un CV publicat asa cum fac toti profesionistii sau cei ce vor sa dea dovada de transparenta. Stim doar din auzite ca a urmat cursurile Academiei Stefan Gheorghiu sau Universitatea Muncitoreasca a PCR. Chiar si de aici intelegem foarte multe……

  Mai stim ca Silviu Constantin Dinischiotu este fiul regizorului din era comunista – Constantin Dinischiotu de la Iasi, de numele caruia s-a folosit din plin pentru a ajunge sef la Romaero. A fost si ghid BTT, adica asa cum am vazut pe la TV, era un fel de mic turnator despre cine primeste ciocolata de la straini. Absolvent al Politehnicii Bucuresti, iese de pe bancile facultatii cu diploma de inginer electronist-electrician, desi, va spunem noi nu isi mai aminteste aproape nimic din facultate.

  Vazand ca nu pica numic din firele pe care cu greu le intelege, renunta la cariera de inginer si, cu ajutorul lui Pantelimon Vilceanu (vom reveni la cesta mai tarziu), Dinischiotu ajunge Sef la Comercial. Aici alta poveste: clienti darnici, excursii in strainatate, loc pentru mici invarteli care, in timp se vor transforma in milioane de euro….

  Deci, Dinischiotu este in functii de sef….mai mare sau mai mic, inca din anii 80. Pentru o scurta perioada, atunci cand a fost fortat sa plece din Romaero caci ii speriase chiar si pe protectorii lui de la Servicii, se angajeaza la firma prietenului sau Mihai Mantescu. Firma lui Mantescu se numeste GMT 2000. Va rugam ca pe parcursul povestirii nostre sa retineti numele acestei firme. In perioada cand Dinischiotu lucra la GMT 2000, unul din protectorii lui, amintit mai sus, Pantelimon Vilceanu era Director General la Avioane Craiova (fabrica sora mai mica a lui Romaero). Dinischiotu si Mantescu, adica GMT 2000, au vandut la Avioane Craiova marfa in valoare de milioane la SUPRA-PRET (exemplu: daca un litru de ulei costa 10$, acestia il vindeau lui Vilceanu cu peste 100$). Cand Vilceanu nu a mai fost Director General la Avioane Craiova, urmatorul Director General a chemat Curtea De Conturi care a gasit un prejudiciu de 20 miliarde lei. In clipa de fata, Avioane Craiova trebuie sa se intoarca impotriva managementului defectuos al lui Vilceanu Pantelimon. Povestea lui Vilceanu nu se incheie odata cu debarcarea lui din functia de Director General al Avioane Craiova. Intre timp, Dinischiotu ajunge Director General la Romaero pus in functie de Videanu, iar pentru Vilceanu, pentru ca a fost baiat bun si a produs paguba la Craiova dar multa spaga in buzunarele lui Dinischiotu, acesta din urma il face Director Infrastructura la Romaero, adica orice se cumpara la Romaero de la ace, brice si carice pana la usi de hangar sau asfalt in fabrica, vor trece prin mana dibace a lui Pantelimon Vilceanu.

  Deci, in 2009, asa cum am mai spus, dupa cateva mandate de Director Comercial al Romaero in care a devalizat fabrica incat a adus-o de la plus 100 milioane dolari la minus 10 milioane dolari si de la numarul unu in Europa, la ultimul, Dinischiotu ajunge Director General. Dsigur nu vom trece asa usor peste activiatea lui pana in 2009 cand, impreuna cu Directorii Generali care i-au fost superiori, au distrus un nume si un renume in lumea aviatiei, un simbol si un vector in fabricarea aeronavelor – Romaero.

  SI AICI INCEP NTREBARILE PENTRU DOMNUL PONTA SI PENTRU SUBALTERNII SAI:

  1. Este adevarat domnule Ponta ca Dinischiotu Constantin care se lauda cu prietenia dvs., a vandut la pret subevaluat stocurile de piese de schimb si subansamble BAC 1-11 catre Jaro International?

  2. Stiati ca Director la Jaro era prietenul lui Dinischiotu, Cristian Mihalache cu care, Dinischiotu si Romaero lucreaza si astazi?

  3. Stiati ca platile pentru piesele de mai sus se faceau in numerar?

  4. Stiati ca Romaero a fost prejudiciata cu milioane de USD?

  5. Stiari ca acest Cristi Mihalache este agent al lui Romaero dar si agent al unei firme care are contract cu Romaero deci se afla intr-un conflict de interese?

  6. Stiati ca firma lui Cristi Mihalache, prietenul lui Dinischiotu a primit numai in ultimii 4 ani, comision de la Romaero in valoare de peste 1 milion dolari? Cititi aici domnule Prim Ministru:

  http://adevarul.ro/news/eveniment/cum-capuseaza-companie-statmuribunda-romaero-sa-1_51781b70053c7dd83f42a6ab/index.html.

  7. Stiati ca Dinischiotu este protejat de Marius Patrichi, ofiter DGIPI si membru al PSD?

  8. Stiati ca Dinischiotu impreuna cu Phil Bloom, in numele lui Romaero au cumparat actiuni in valoare de 1 milioan USD de la o firma din New Jersey? Phil Bloom a fost arestat in SUA pentru coruptie in Irak. Romaero a platit banii dintr-un imprumut la banca Tiriac. Verificati de asemmenea si ancheta care s-a deschis pe acesta tema.

  9. Stiati ca in relatia cu CS Aviation, Romaero a platit cca 500.000 USD pentru scolarizari fictive?

  10. Stiati ca a furnizat date si informatii, pentru care a fost recompensat de BN Group Anglia in procesul de privatizare?

  11. Stiati ca a incasat comisioane pentru plasarea de comenzi si personal Romaero in Israel,de la IBDH -I. Heilman?

  12. Stiati ca a contribuit direct la transferul cladirilor in care se afla astati Antena 1 si Romatsa catre Grupul Intact, pentru sume simbolice in contul Romaero, dar sume fabuloase in buzunarul lui?

  13. Stiati ca Romaero a pierdut alti 400.000 dolari prin anularea de catre Dinischiotu a acestei datorii pe care firma Sogerma Franta o avea catre fabrica noastra?

  14. Stiati ca Dinischiotu a prejudiciat Romaero si cu reducerea unor compensari cu IAI Israel, primind spaga de la Astor Israel agent IAI?

  15. Stiati ca a transmis informatii catre Brian Kyme (AMI- Anglia) care se afla in proces cu Romaero? Romaero a pierdut procesul si a fost obligata la plata sumei de 300.000 USD.

  16. Stiati ca Dinischiotu, caci numai de el este vorba in acest articol, a transmis informatii pretioase catre BAe si Aerostar Bacau si Romaero a pierdut un contract de conversie al avioanelor BAe 146, in valoare de 10 milioane dolari?

  17. Stiati ca a vandut la pret de fier vechi, niste bai de inox captusote cu plumb, catre o firma din Ploiesti? Romaero chiar are nevoie de aceste bai, iar pentru a le cumpara are nevoie de, ATENTIE, 3 milioane dolari.

  18. Stiati ca a incheiat un contract oneros cu firma UTI?

  19. Stiati ca a subevaluat contractul cu Aersale apoi l-a modificat introducand si firma Aero Care a prietenului sau Mihalache Cristian (vezi mai sus) , prejudiciu la Romaero de alti 1,1 milioane dolari? Aici a avut loc o operatie de kick-back (parandarat pe romaneste) cu complicitatea lui David Killon de la Aersale

  20. Stiati ca a primit 100.000 USD de la firma Avman prin Jeff Ashfield pentru a bloca un contract de reparatii in Romaero!

  21. Stiati ca a reluat relatia cu Brian Kyme, care, direct sau interpusi aplica aceiasi schema de prejudiciere a Romaero prin subevaluarea ofertelor de intretinere reparatii si vopsire, isi mareste comisioanele pana la 25-30%?

  22. Stiati ca, desi firma Jetran Air avea datorii la Romaero de peste 700.000 euro, Dinischiotu a permis ca acesta firma sa mute toate avioanele pe alta firma, care, culmea culmilor, are contract de intretinere tot cu Romaero? Adica, Romaero a pierdut 700.000€ dar lucreaza cu acelasi om care i-a dat acesta teapa….

  23. Stiati ca Dinischiotu are furnizori privilegiati pentru Romaero? Verificati cati bani a incasat firma GMT 2000 de la Romaero de la inceput pana in prezent. Zeci de milioane de euro….

  24. Stiati ca Dinischiotu incheie contracte de agent (comision) cu firme ca Flying Brokers Anglia, Aerodynamics Anglia, care jongleaza cu ofertele Romaero in detrimentul Romaero?

  25. Stiati ca in contractul semnat cu Rusavia (SRI are toate datele) o terta parte era o firma off-shore pentru spalare de bani?

  26. Stiati ca Sindie Cristian care are un avion in Romaero de 3 ani de zile, face plati cash, neinregistrandu-se toate lucrarile? Acelasi lucru face si pentru prietenul lui, Dorin Ivascu de la RAS (pe care il cunosteti):

  http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/in-atentia-ministrului-radu-stroe-poate-romania-sa-deschida-un-nou-punct-vamal-fix-in-locatia-unui-posibil-infractor/

  27. Stiati ca a luat spaga de la Nelu Iordache ca sa-l lase pe acesta (Blue Air) sa faca Stat in Stat in Romaero? Adica Romaero este organizatie de reparatie avioane Boeing, dar l-a lasat pe Blue Air sa-si face statie de reparatie in statia de reparatie a Romaero, astfel incat avioanele Blue Air si aduse de Blue Air sa nu fie reparate de Romaero ci de Blue Air. Romaero a pierdut cel putin 10 milioane de euro la treaba asta

  28. Stiati ca vrea sa vanda un bloc catre Phoenicia Hotels pe 130.000 euro in loc de 5 milioane euro? Fratii Murad sunt foarte recunoscatori…

  29. Stiati ca patroneaza mafia fierului vechi din Romaero? Firma care cumpara fier aduce un container in Romaero, il umple cu fier vechi si pleaca, numai ca in loc sa se scrie ca acel container era de 22 de tone, se scrie ca era de 16 tone

  30. Stiati ca, desi din Romaero s-au furat sute de kilograme de cupru valoros, firma de paza al carei patron este prieten cu Dinischiotu, nu a platit nici un leu catre Romaero ca despagubire? In continuare, acesta firma lucreaza cu Romaero

  Domnule Prim Ministru Victor Ponta, va promitem ca o sa continuam seria dezvaluirilor despre Dinischiotu pana o sa luati act de doleantele nostre si mai ales pana cand o sa faceti ceva pentru angajatii Romaero si pentru acesta fabrica veche de peste 90 de ani.

  Dupa cum ati vazut mai sus, suntem mahniti ca in aviatia nostra muribunda nu exista decat aceste doua nume: Dinischiotu si Pantelimon Vilceanu. Este trist, foarte trist Excelenta! Ca fapt divers, acest Pantelimon Vilceanu este acum Director Comercial la Romaero!!!!! Dinischiotu se afla la al doile mandat de Director General al Romaero dupa ce a fost de 8 ori Director Comercial.

  Pacat!,, Va rugam sa va intoarceti capul catre cele 1000 de suflete din Romaero si alte 3-4000 din familiile lor care au iesit in iarna sa schimbe un regim de rahat al lui Boc cu ce!??! Nu se poate ca acest individ Dinischiotu sa hartuiasca femei angajate in Romaero:

  http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/romaero-cea-mai-mare-fabrica-de-avioane-din-romania-e-condusa-de-un-dezaxat-sexual/

  Nu se poate ca acest Dinischiotu sa se laude ca este agent secret britanic, ca are protectie SRI, ca este prieten cu dumneavoastra, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc. Pur si simplu nu se poate.

  Atentie! Acest articol nu reprezinta sub nici o forma o cale de atac impotriva dvs., d-le Ponta caci stim ca ati trimis Corpul e Control al Primului Ministru la Romaero, insa oamenii aceia ori nu stiu cum si ce sa caute ori au ordin sa caute numai prostii, caci de cand au venit, au cerut la verificat orice, numai documentele cu probleme nu.

  Nu stim daca toate informatiile de mai sus despre Dinischiotu sunt sau nu adevarate dar, treaba acesta este a dvs si a subalternilor dvs., a SRI, DIICOT, SIE, etc ca sa afle.

  Noi, oamenii simpli din Romaero stim doar atat: daca esti femeie iti este frica de comportamentul libidinos al lui Dinischiotu, iar daca esti barbat, in fiecare zi esti injurat si umilit de acesta in ultimul hal. Mai stim ca fabrica are datorii de 30 milioane dolari si ca nu avem de lucru si ca nu ne primim salariile la timp.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: