Parlament 2012 – 2016: Brașovenii vor fi reprezentați de 12 parlamentari USL

Rezultatele alegerilor din 9 decembrie sunt ,,de neașteptat” pentru unii, însă aveam semnalele în ceea ce privește dorința de schimbare încă de la începutul anului.

A fost un efort comun – candidați, echipele de tineri, femei și seniori, iar românii sunt cei care, cu ajutorul votului, au făcut alegerea pentru viitor. Alegerea pentru următorii patru ani.

La Brașov, USL a obținut 56,59% din cele peste 206.000 de voturi valabil exprimate. Există o singură concluzie uitându-ne la scor – PDL nu mai există ca partid pentru că românii s-au săturat de atitudinea sfidătoare a celor ghidați de Traian Băsescu. Le mulțumesc celor care ne-au fost alături, celor care au crezut în schimbare și celor care au participat în mod direct la îndeplinirea obiectivului ambițios – câștigarea tuturor colegiilor din Brașov cu 50%+1.

Vom continua să fim alături de oameni printr-o strânsă colaborare între centru și local, astfel încât să putem construi politici care să răspundă nevoilor comunităților – infrastructură, investiții și locuri de muncă, asistență medicală și educație.

Împreună am dovedit că se poate! Tot împreună vom continua să muncim pentru a-i da României o șansă la viitor!

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Brasov

Etichete: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 comentarii pe “Parlament 2012 – 2016: Brașovenii vor fi reprezentați de 12 parlamentari USL”

 1. Gigi Says:

  Felicitari si succes !

 2. Cami Says:

  Sa stiti ca sunt dezamagita. Prea multi parlamentari. Va rog sa ma credeti ca de atatia ani noi cei de jos avem salariile pe care le avem dupa 30 de ani am 800 lei- nu sunteti dvs. de vina stiu, nu ati promis – o sa imi spuneti, dar romani de rand s-au saturat de aceste salarii. Am o banca de platit (o sa imi spuneti ca asta este) sau poate nu trebuia sa ma imprumut- dar trebuia sa ma operez si culmea lucrez in sistemul asta medical unde oameni se uita asa cum se uita. Am votat USL-ul, dar plec pentru ca nu am cum sa ma descurtc . Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

 3. Reni Says:

  Rezultat muncit….felicitari parlamentarilor USL Brasov si echipelor de campanie


 4. Felicitari si succes domnule ministru!

 5. Reni Says:

  O garantie a aplicarii programului de guvernare asumata de PSD prin Dl. Ministru Constantin Nita. Sectorul energetic national primeste profesionalism si responsabilitate.

  Felicitari si succes !!

 6. Brasovean Says:

  Inteleg ca „Parlamentarii USL din Brasov au votat impotriva alocarii de bani pentru Aeroportul Brasov si constructia Spitalului Clinic de la Harman”.
  Aveti vreo justificare privind acest vot, sau pur nu va pasa ce votati? Cred ca brasovenii merita un raspuns la aceasta intrebare.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: