În ce țară vrem să trăim în următorii patru ani?

Următoarele patru săptămâni vom fi în campanie electorală. O campanie a cărei miză este viitorul României. Întrebarea este ,,În ce țară vrem să trăim în următorii patru ani?”.

Vor fi patru săptămâni la finalul cărora, românii vor avea de ales între stabilitate în detrimental dezbinării instaurate de PDL și Traian Băsescu în ultimii ani.

USL a demonstrat în ultimele șase luni că are ca preocupare majoră oamenii şi nivelul lor de trai.

De aceea, vreau să subliniez faptul că decizia privind viitorul este a fiecăruia dintre noi. În ultimii patru ani, PDL a condus discreționar, în favoarea grupurilor de interese apropiate lui Traian Băsescu. În tot acest timp, marii investitori și micii întreprinzători au fost obligați să își reducă activitatea constrânși de politicile fiscale haotice. Oamenii au fost nevoiți să trăiască în condiții precare din cauza concedierilor, tăierilor de salarii și ajutoare sociale. Toate aceste măsuri au fost luate de PDL cu girul lui Traian Băsescu. Astăzi, indiferent de ,,transformarea” coloristică – din portocaliu în roz și albastru, oamenii din PDL sunt aceeași!

Votul fiecăruia este esențial pentru a asigura cei 50% + 1 necesari pentru ca USL să aibă majoritate de necontestat. Nu trebuie să îi oferim lui Traian Băsescu ocazia de a folosi trucuri, cum că nu avem cu adevărat majoritate dacă nu atingem 50% + 1, pentru a justifica refuzul numirii unui Premier USL. Este nevoie de continuitate pentru măsurile pe care le-am luat în acest an: reîntregire salariilor și pensiilor, redeschiderea spitalelor etc.

Avem încredere în viitor, iar acest an ne-a demonstrat că românii se pot mobiliza atunci când drepturile lor sunt încălcate, atunci când le este condiționat dreptul la viață. Pe 9 decembrie vom face un pas important spre o viață demnă, în care legile vor fi făcute pentru oameni, ținând cont de nevoile lor.

Votul dumneavoastră contează!

Reclame
Explore posts in the same categories: Politică

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 comentarii pe “În ce țară vrem să trăim în următorii patru ani?”

 1. Camelia Says:

  O Doamne. Sa stai in Romania? La ce bun. Din 90 am votat si unde am ajuns? Nicaieri. Lucrez si as vrea sa va spun ca inainte ma duceam cu placere la serviciu. Acum imi este sila. Se schimba managerul spitalului (pleaca PDL vine PSD)te schimba si pe tine iti gaseste diferite motive sa te schimbe din functie (minciuni) tu nu ai dreptate esti mic si prost si am ajuns sa ma gandesc sa plec pentru ca nu este nici o diferenta intre PDL si restul. Deci traiesc pe pielea mea aceasta experienta- nu se va schimba nimic sa fiti sigur. Si la ce sa mai merg la vot?

 2. Reni Says:

  Ma bucur sa vad cum blogul Dl. Nita trezeste interesul in zonele de „veghe” electorala. Inseamna ca se cauta idei pentru economie, desi era bine sa fi fost folosite in guvernarea pdelista, ma gindesc ca mai intelept este sa permitem initiatorului sa le aplice in guvernarea USL

 3. Reni Says:

  http://www.cotidianul.ro/basescu-la-b1-prada-badaraniei-si-obsesiilor-200772/

  E absolut clar, 10 decembrie va fi data la care „nebunia” democratiei romanesti va incepe. Basescu nu va desemna pe Victor Ponta ca premier. Va fi o „iarna a invrajbirii noastre” de parca Basescu este Richard al III lea

 4. Reni Says:

  Nu stiu de ce, cu naivitate, am tot sperat ca Dl. Basescu va respecta demnitatea functiei in democratie si va actiona la limita cu o urma de responsabilitate. Cred ca sunt naiv incurabil dupa ce s-a intimplat in vara, nu ma invat minte.
  Desi Dl .Nita a evocat aceasta absurda posibilitate de fortare a rezultatului alegerilor, am tot crezut ca nu se va intimpla o adevarata lovitura de stat prin nerespectarea rezultatului alegerilor. Cred ca este evident acum, chiar si pentru naivi, cine este presedintele tarii.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: