O lectie despre valori social-democrate

Victoria lui Barack Obama este o reconfirmare a faptului că, peste tot în lume, oamenii se reîntorc la valorile care stau la baza dezvoltării societății – echitate socială, egalitate în fața legii, acces necondiționat la educație și sănătate! S-a întâmplat și în Franța, la începutul anului! România nu face excepție de la aceste tendințe înregistrate la nivel mondial!

Obama și Hollande sunt reprezentanții victoriei valorilor social-democrate! Avem nevoie să ne ajutăm unii pe alții în vremuri grele și doar împreună putem merge mai departe!

Despre oameni și munca în echipă, valori și democrație, încredere în viitor și speranță pentru generațiile următoare, sănătate și educație, locuri de muncă și securitate, a vorbit Barack Obama în discursul său, amintind că votul fiecăruia contează, indiferent de alegerea făcută.

În State, precum și în Europa, contează participarea la viața public și exprimarea unei opinii. Aceasta este garanția democrației!

http://www.youtube.com/watch?v=nv9NwKAjmt0

Reclame
Explore posts in the same categories: Politică

Etichete: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 comentarii pe “O lectie despre valori social-democrate”

 1. Cristina Says:

  N-am stiut ca socialismul ajuta la dezvoltarea sociatatii. Peste tot unde socialismul si-a pus amprenta societatea a fost distrusa. Sau ne mindrim cu tari ca China, Coreea de Nord, Cuba?


  • Faceți o gravă eroare. Nu confundati socialismul marxist,adus in Romania de la Moscova,cu social -democrația europeană. De aceea cred ca trebuie sa va informați. Oricum va multumesc pentru faptul ca cititi articolele mele . Sa auzim numai de bine.

   • Cristina Says:

    Oh, da? Si cum asa zisa social-democratia europeana ajuta la dezvoltarea societatii? Oricum o numiti, radacina este aceeasi: etatismul. Dusmanul libertatii. Nu inteleg cum controlul guvernului asupra cetatenilor face societatea mai buna. Cred ca dvs trebuie sa va mai informati.


   • Intr-o economie aflată in plină criza rolul statului este foarte important. Si va dau un singur exemplu- ce s-ar fi întâmplat cu sistemul financiar bancar din SUA daca Guvernul acestui stat nu se implica in salvarea sa ? Dar ca sa nu intram intr-o polemica sterila va propun sa ramanem fiecare cu propriile noastre idei ,concepte,valori,etc. Salutari


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: