Din seria „succesurilor” dlui. Ialomitianu

Am citit azi o știre despre faptul ca dl. ministru Ialomitianu dorește sa crească taxele si impozitele locale cu 50%. Ceea ce mi s-a părut insa ridicol este ca aceasta propunere vine din partea Asociatiei Primarilor. Oare care primari doresc sa pună biruri pe proprii cetățeni? Poate ne da dl. Ialomitianu o lista cu primarii care vor acest lucru.

Aceasta decizie vine in completare la sirul de creșteri masive de taxe si impozite impuse de guvern in ultimii doi ani. Daca mai adaugam si reducerea salariile si pensiilor, reducerea numărului de prestati sociale, avem un tablou complet al reusitelor ministru premiat.

Mai mult, propun ca dl. Ialomitianu sa facă un experiment chiar pe propriul oraș, Brașov, si sa-i propună sefului sau de partid, dl. Scripcaru, sa mărească taxele si impozitele locale cu 100% care, oricum, sunt cele mai mari din tara. Poate ne ajuta in felul acesta sa scapam de el in noiembrie, anul viitor.

Succes!

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Semnal de alarma

Etichete: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 comentarii pe “Din seria „succesurilor” dlui. Ialomitianu”

  1. Reni Says:

    Dl. Ialomitianu a fost premiat de cei pe care ii serveste neabatut…se pare ca acestia nu sunt romani, altfel nu pricep de ce natiunea intreaga nu vede maretele realizari ale regimului. Cu toate ca aparatul mass-media, cu exceptia A3, lupta necontenit pe toate fronturile cu eforturi neprecupetite, poporul se dovedeste circumspect si respinge ideologia, cu atat mai mult cu cat aceasta este mai indesata in mintea tuturor….parca seamana cu un trecut apropiat…asa ca o iarna calda…vestitoare

  2. Camelia Says:

    In noiembrie /- eu cred ca mai devreme

  3. Cami Says:

    Domnule Nita daca am auzit bine va doresc din sufletul meu mult noroc pentru ca meritati aceasta functie. Sa va fie de bine. Camelia Dumitrescu-


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: