Băsescu: Ţară, ţară vrem ostaşi!

Pe cine? Opoziţia. Dar să fie surdă, oarbă şi, cel mai important, mută. Aşa înţeleg mesajul transmis ieri de dl. preşedintele Traian Băsescu.

Dacă PD-L şi Traian Băsescu ar fi dorit să fie pace în Parlament şi ar fi urmărit interesul naţional, cum susţin, ar fi luat decizia de înlăturare a Robertei Anastase. Acesta ar fi fost un prim pas al aşa-zisului armistiţiu. Mai ales că plecarea Robertei Anastase nu este un compromis făcut opoziţiei, ci o nedreptate care trebuie sancţionată.

Actuala putere nu doreşte ca opoziţia să dispară. Îşi doreşte o opoziţie de formă pe care să o poată folosi, ori de câte ori, are nevoie drept ţintă a nereuşitelor personale.
Nemulţuimirea cea mare a puterii este că, de fiecare dată când fac chemarea – vrem ostaşi pentru ţară! – opoziţia reuşeşte să rupă zidurile pedeliste şi să rămână de partea cetăţenilor.

Să nu uităm că taberele sunt egale – cinci milioane de români au votat actuala putere şi tot cinci milioane susţin opoziţia. Lupta este echilibrată. Din păcate, PD-L trişează şi acest lucru trebuie sancţionat.

Singurul lucru bun din politica de azi este faptul că opoziţia se menţine puternică. Respingem aşadar chemarea preşedintelui de a fi carne de tun pentru salvarea PD-L-ului.

Explore posts in the same categories: Politică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: